Konec léta = poslední grilování? Nemusí to tak být…
Letní klasika
I když už tu máme pouze dozvuky léta, i tak je vhodné stále si udržovat figuru, a to nejen do plavek. Bohužel to s grilováním ne vždy vyjde.
Zkusme tedy vyměnit steaky a buřty za zdravější rybu!Na grilu je výborný například pstruh nebo makrela. Pokud si k ní připravíte zeleninový salát, zdravá a hlavně i rychlá večeře je na stole.
Pro pohodlnou přípravu doporučujeme startovací sadu pro vegetariány a milovníky ryb.
Podzimní grilování!
Český národ má svůj typický koníček, který můžeme krásně propojit s oblíbeným grilováním. A tím je houbaření! Houby jsou totiž na grilu přímo výborné.
Že vás to nenapadlo? Je pravda, že je trochu škoda houby na grilu vysoušet. Mnohem lepšího výsledku dosáhnete, pokud využijete pánve na gril. Díky ní můžete vytvořit skvělou krémovou houbovou omáčku, kterou okouzlíte všechny vaše strávníky.
Zimní voňavé grilování…
Jak už jsme zmínili výše není nutné vždy grilovat maso. Co takhle dezert? V chladných zimích dnech si připravte oblíbený horký nápoj a při jeho popíjení si na grilu si upečtě koláč! Že to nejde?
S naším keramickým kamenem to půjde samo. A pokud nejste příznivci sladkého, je možné ugrilovat i výborné slané koláče.
Vystačíte si s listovým těstem, které vyválíte na průměr kamene, naplníte oblíbenou sladkou či slanou variantou, okraje potřete vajíčkem a dvacet minut zapékáte. Dobrou chuť!