Na grilu zauzená kačeří prsa
![Na grilu zauzená kačeří prsa](https://test-eshop.s12.cdn-upgates.com/_cache/6/3/63b665ae8ba31431517be7b35eef60f0-240951014-577431677032825-1879589283001294193-n.jpg)
Ingredience:
- kačeří prsa
- sůl
Postup:
- Kačeří prsa si vezmeme, očistíme a kůži prokrájíme na proužky. Rozpálíme si gril, prsa důkladně nasolíme a dáme grilovat nejprve kůží DOLŮ na odkrytém grilu dokud se nám kůže důkladně nevypeče. Může to trvat i 8 minut.
- Když je kůže vypečená a zlatavá, prsa otočíme a grilujeme z druhé strany cca 5 minut.
- Následně prsa dáme na co nejmenší plamen, gril přiklopíme a necháme je dojít ideálně na sondu, kdy v jádře je vhodné mít 61 stupňů.
- Nakonec necháme odpočinout mimo gril 5 minutek.
Příprava vám zabere dohromady pár minut a můžete si velice pochutnat.
Přílohu necháme na vás, je možné připravit klidně steakové brambory nebo jen zeleninu na grilu.
Přejeme dobrou chuť !!!
Galerie
![](https://test-eshop.s12.cdn-upgates.com/_cache/a/5/a5abc318781d5fbf1624273ba0313b77-241014863-6141923135850213-4502169368084008801-n.jpg)
![](https://test-eshop.s12.cdn-upgates.com/_cache/1/2/12605a04afd5a2cde50c0a8eeac66b8b-241080337-796545621040048-1096630984879840733-n.jpg)
![](https://test-eshop.s12.cdn-upgates.com/_cache/b/b/bb1c7a499058782898fdb1db760c9e5a-241186862-409877913893142-1995273532834711505-n.jpg)